woensdag 1 juli 2015

Dag 96: Santiago de Compostela

Verwacht van mij vandaag geen dagverslag. Ik wil deze blog nog waardig afsluiten. En kan ik dat beter doen door alle lezers, regelmatige lezers of toevallige passanten, te bedanken voor de aandacht die zij mijn verhaal gaven. Bijna 25.000 keer bedankt, want dat is het aantal pageviews op mijn blog tot op vandaag. De grote interesse was voor mij zeker een stimulans om elke dag weer een stukje te schrijven. Soms met veel goesting maar soms was het ook een echte karwei.
Ik moet ook Magda bedanken die elke dag, en soms was het al laat op de avond, de foto's op de blog heeft geplaatst en mijn schrijffouten er wat uitgehaald heeft. Het moet voor haar ook niet eenvoudig geweest zijn om dit dagelijks te doen.
Tenslotte bedank ik ook iedereen die een berichtje (of bijna dagelijks) op de blog plaatste of die al eens op een gestelde vraag antwoordde. Al deze berichtjes deden mij heel veel deugd en gaven mij telkens het gevoel dat ik niet alleen op weg was.
Bedankt! Bedankt! Bedankt!Tot slot wil ik( Magda ) nog melden dat de landing van Jan in Zaventem voorzien is op donderdag 2 juli om 17 u. Wie hem wil verwelkomen kan dit ,  ofwel in zaventem of bij ons thuis( willemsstraat 29 vilvoorde) vanaf 18,30 tot 21 u.
Dank jullie alvast voor de steun die jullie hebben gegeven aan Jan.

Magda

6 opmerkingen:

 1. Beste Jan

  Wij hebben de laatste weken/maanden met veel plezier jouw blog gevolgd. Wij zelf gaan over 4 weken hetzelfde avontuur aan. En jouw verhaal heeft ons erg geinspireerd.
  Bedankt voor het delen van jouw reis naar Santiago de Compostela.

  Maarte en Ineke van Hattem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis!!
  Dank U Jan en Magda, dat ik mocht meereizen met uw blog! AR

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondertussen ben je normaal al terug thuis bij familie en vrienden, maar toch nog een gefeliciteerd en bedankje.

  Gefeliciteerd omdat je het haalde en omdat je ons dag na dag wist te boeien. En bedankt in naam van al die mensen waarvoor je hebt gestapt en gebeden.

  Terug tijd voor andere zaken met misschien hier en daar een andere kijk op het leven voortaan. Succes Jan! Tot ziens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Jan , met spijt in mijn hart heb ik je laatste bericht niet gelezen want ik had zoiets vermoed dat de mogelijkheid bestond je ergens te verwelkomen , maar door de drukte van de laatste dagen ben ik sinds dinsdag niet meer op je blog geweest , jammer maar we treffen elkaar wel ergens één dezer dagen !
  Geniet nu van de rust samen met je familie en nog eens een gemeende proficiat ! Grtz Marc & Andrea .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Jan,

  Een hele dikke proficiat met jouw prestatie.
  Regelmatig kwam ik op je blog, ik heb hierdoor veel bijgeleerd.
  Het was prachtig om te lezen, ook de foto's waren heel mooi.
  Geniet nog van je thuiskomst met je familie en vrienden.

  Rita Coomans (oud 10TTr-er)

  BeantwoordenVerwijderen